Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, сподели мнението си след двубоя с Фенербахче в Лигата

...
Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, сподели мнението си след двубоя с Фенербахче в Лигата
Коментари Харесай

Антон Недялков: За Лудогорец няма лесни мачове

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, показа мнението си след дуела с Фенербахче в Лигата на конференциите, изгубен от " орлите " с 1:3. Защитникът на разградчани обърна внимание на детинските неточности, които са коствали провалянето на " Шюкрю Сараджоглу ", предава Спортал. 

" Загубихме, тъй като вършим хлапашки неточности на моменти. В такива мачове против тимове като Фенербахче такива неточности не би трябвало да се позволяват. Направихме три неточности, които костваха три гола и по тази причина загубихме. 

Играем малко по-спокойно и по-уверено. Разбрахме къде сме сбъркали. Тепърва ще работим - мисля че вървим в вярната посока. Млад тим сме, който занапред се построява. Аз занапред влизам в тима, не съм правил подготовка. Има задоволително време, с цел да подобря формата и качествата си.

 

Мач с мач не си наподобява. Винаги играем, с цел да покажем положително лице. Искаме да играем с достолепие и да приказват с почит за нас. Надявам се да изиграем оставащите мачове по най-хубавия метод, с цел да продължим напред.

 

Нямаше време треньорът да промени каквото и да било. Тепърва ще беседва с футболистите и ще напасва философията си за игра.

Винаги съм казвал, че за Лудогорец няма лесни мачове. Не би трябвало да се тормозим дали ще играем на открито или у дома. Всеки един мач е значим. Сега имаме три домашен мача, които би трябвало да вземем на 100%, с цел да си върнем увереността ", съобщи Недялков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР